Reunió amb l’Ajuntament de Vilanova d la Barca

10974473_833440530061950_3382634700319687967_o

Han assistit a la reunió l’alcaldessa sra Montse Mayio i dos funcionaris municipals, el Miquel i el Josep, que són les persones que s’encarreguen de localitzar els animals abandonats o perduts. Vilanova de la Barca va ser un dels primers pobles a signar el conveni amb el consell comarcal ja que de seguida s’adonà de l’avantatge econòmic q suposava respecte l’anterior en què els ajuntaments havien d pagar directament al CAAC Segrià 600 euros, així i tot també n’hi havien portat. Els ha semblat molt interessant la tasca dl grup local, tasca q d moment desenvoluparan els dos municipals. També cercaran un lloc per ubicar temporalment (dos o tres dies) els animals, mentrestant faran la comprovació del xip i informaran la població, la qual cosa facilitarà el retorn a la família si és q és un animal que s’ha perdut. Nosaltres els hem aconsellat que si no porta xip la condició del retorn és que l’hi posi, només llavors es retornarà el gosset.
També compraran un lector de xips per facilitar la tasca. İntentaran trobar gent a la població que els vulgui ajudar en la tasca d localització i control durant l estada dels animals a la vila. Tot plegat una població, en certa manera capdavantera, i que vol participar en positiu en el control dls animals abandonats o perduts.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Grups locals. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s