Reunió amb l’Ajuntament d’Alfarràs

IMG-20150218-WA0005

Dimecres membres de la Plataforma ens vam reunir amb l’Alcalde d’Alfarràs, la regidora de Medi Ambient i voluntaris del grup local. Aquest poble ja treballa des de fa anys acollint els animals abandonats a través del grup de voluntaris. A la reunió vam acordar diferents millores per complir la llei de protecció dels animals com per exemple, la compra per part de l’Ajuntament d’un lector de xips i habilitar un espai d’acollida temporal municipal pels gossos abandonats. Estem contents de la voluntat de col·laboració entre Ajuntaments i voluntaris que segur faran que en uns anys la greu problemàtica de l’abandonament d’animals sigui cosa del passat. Aquesta és la nostra lluita.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Grups locals. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s