Reunió amb l’Ajuntament d’Almenar

El dilluns dia 9 de març es van reunir membres dl grup local d’Almenar amb el secretari municipal i membres d la Plataforma. L’alcalde no hi va poder assistir per qüestions d’agenda. El grup local -del qual faltaven alguns membres- està format per gent que té moltes ganes de col•laborar amb l’Ajuntament pel tema dels animals abandonats o perduts per la població. Ara a l’ Ajuntament només li caldria tenir un lector de xips i trobar un espai per ubicar-los temporalment (un parell o tres de dies) mentre se’n fa difusió i es comprova si porten xip. Si resulta que no i tampoc es localitza la família, es portarà, tal com estipula el conveni, a les dependències d’Alcanó (CAAC Segrià). Desitgem que aquesta nova etapa sigui del tot exitosa pel bé dels nostres amics els animals domèstics els quals disposen d’una llei de protecció que cal esforçar-nos per complir pel bé de tots.
IMG_3554

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Sin categoría y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s