Reunió amb l’Ajuntament d’Alguaire i el grup local

Aquest dilluns dia 16 ens vam reunir membres de la plataforma amb l’ajuntament i el grup local d’Alguaire. El que es pretenia era que es posés a disposició del grup local un espai municipal i es comprés un lector d xips per començar a treballar. El lector ja està encomanat i l’ espai està gairebé triat quin serà. El grup de voluntaris està decidit a ajudar en tot el que calgui fins i tot a participar en l’agençament de l’espai si convé. Agraïm a la regidora de medi ambient de l’ajuntament, la sra. Finalí, la seva bona predisposició i als voluntaris i voluntàries el seu engrescament per participar en la tasca de recollida i atenció als animals de companyia perduts o abandonats abans de dur-los al CAAC Segrià d’Alcanó.11071583_849001385172531_171700276847396564_o

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Sin categoría y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s