Reunió amb l’Ajuntament d’Alcoletge

IMG-20150512-WA0006La Plataforma Animalista Terres de Lleida s’ha reunit amb l’Ajuntament d’Alcoletge i el Grup Local amb la finalitat de trobar punts de contacte i de col•laboració en benefici de les mascotes abandonades o perdudes per la vila. Han assistit per part de l’ajuntament l’alcaldessa Alexandra Quadrat, la regidora Annabel i l’agutzil Robert. Per part del grup local la Sílvia, l’İris, la Magda i l’Alexa. Han acordat que el grup local tindrà cura dels animals abandonats i perduts per la població per això cada cop que en trobin un el guardaran per espai de dos o tres dies a les dependències de l’antiga deixalleria per tal de fer la comprovació del xip. En cas que en porti serà retornat a l’amo i si no en porta caldrà comprometre’s a posar-l’hi. Passat el breu període de temps indicat sense xip ni família que el reclami, es portarà al CAAC Segrià per a la possible adopció. Les voluntàries s’han compromès a ajudar en la neteja i adequació de l’espai per tal d’oferir la màxima comoditat al gosset acollit temporalment. Hem celebrat positivament l’entesa i desitgem que puguem ajudar a fer entendre a la ciutadania que les mascotes cal tenir-les en les condicions indispensables que marca la llei d protecció: xipar-les, censar-les, esterilitzar-les…i no pel fet de ser un poble poden anar soltes pel carrer ja que poden patir un accident o causar-ne un, la qual cosa suposaria un dany per l animal, les persones i l’ajuntament, en cas que no porti xip, ja que n’és el responsable directe segons la llei. També hem acordat buscar alternatives d’actuació pels moments en que l’Ajuntament resta tancat, per tal de tenir una opció sempre disponible que garanteixi la seguretat dels animals abandonats.

IMG-20150512-WA0007

FOTO: Antiga deixalleria habilitada per a guardar temporalment les mascotes abans de portar-les al Centre d’Acollida d’Animals Comarcal Alcanó.

 

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s