Reunió amb l’Ajuntament de Maials i el grup local

IMG-20150504-WA0001
El passat dimarts 28 la plataforma es va reunir amb l’Alcalde de l’Ajuntament de Maials, el David, i una representant del grup local, la Irene. No van poder assistir la resta de persones per qüestions d feina. Vam quedar que més endavant, un cop passades les eleccions, ens retrobaríem. Amb tot l’alcaldia es va comprometre a trobar un espai per ubicar els animals abandonats o perduts per la població i a comprar un lector d xip que són les dues condicions bàsiques que qualsevol alcaldia que vol col•laborar ha de tenir. Vam trobar molt bona recepció per part d l’acaldia i desitgem ben aviat reprendre la reunió amb tots els components.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s