El sindicat de Mossos d’Esquadra denuncia el desemparament de gossos en el Segrià

Abandó de gossos a les carreteres del Segrià

El diari Segre, ens mostra avui una noticia que no ens deixa indiferents. Segons aquest diari especifica, un sindicat de Mossos d’Esquadra informa que molts cops es troben amb animals abandonats a la carretera i que ningú se’n fa responsable. Són els mateixos Mossos els que tenen d’agafar el gos i dur-lo a un lloc segur. Alguns cops, però, no els hi és possible, degut a que han d’atendre a serveis més preferents, i es veuen obligats a deixar a l’animal sense cap mena de protecció.

Des de Plataforma, fa temps, que es va incentivar la creació de grups locals, a cada municipi, amb la finalitat d’ajudar amb la tasca de recollida d’animals, que després han d’anar al CAAC. Sense oblidar que els grups locals estan compostos per persones voluntàries i que no reben cap mena de salari i és el propi Ajuntament qui té l’obligació de complir amb aquesta funció.

 

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s